Tekencursussen en Tekenworkshops 2008/2009 - Harlingen Hannemahuis Wad water Waddenzee Zeilschip Friesland TEKENCURSUS Feiko Mintjes  Vormstudie Ruimtestudie Tekenlessen Landschaptekenen Portrettekenen Modeltekenen Tekenen naar waarneming - Model - MODELTEKENCURSUS . Studying Form and Space Landscape Portrait Model Life Drawing - Drawing Courses  2009 / 2010 Friesland Groningen Drenthe
Tekencursussen & Workshops

2018/2019


HomeTekencursussen 


Feiko Mintjes (1965) Beeldend kunstenaar (schilder/tekenaar) volgde zijn kunstopleiding aan de kunstacademie te Kampen, de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht en de Rietveld Academie te Amsterdam. Hij was gastdocent op de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht en leidde enkele jaren een modeltekengroep in Amsterdam. Na in Harlingen te zijn neergestreken werd hij in 2008 door Museum het Hannemahuis - Centrum voor Cultuur en Historie - gevraagd tekencursussen te verzorgen. In 2011 volgden portret- en modeltekencursussen in het atelier van Fabriek Ried.

Voor groepen worden tekencursussen aangeboden. Dat kan voor een twee-uurs cursus, maar ook voor een dag of weekend. Heb je interesse stuur dan een e-mail om de mogelijkheden te bespreken. Individuele begeleiding is ook mogelijk. Wil je in een groep een cursus volgen dan houden we je op de hoogte over komende cursussen.Modeltekenworkshops 


Kunstencentrum Atrium Sneek 2012Portrettekencursussen 


Modeltekenen in Fabriek Ried 2011
Tekenmodellen gezocht

Voor de cursus modeltekenen zijn we regelmatig op zoek naar een ander model, woon je in de omgeving van Leeuwarden, Harlingen, Franeker of Bolsward, ofwel in Noordwest Friesland en lijkt het je leuk om tegen vergoeding te poseren voor een modeltekengroep? 

Kijk dan op de volgende pagina: Tekenmodellen


Tekencursussen op een zeilschip

Tekenen op het water
Voor groepen is het een fantastische ervaring om met een twee- of driemaster het Wad op te gaan en dat te combineren met een tekencursus, aan de wal, in de haven, op volle zee of droogliggend op het Wad. Op het dek of in het ruim. Dat kan voor een twee-uurs cursus, maar ook voor een dag of weekend vanuit de havenstad Harlingen. Heb je interesse stuur dan een e-mail om de mogelijkheden te bespreken. Informeer eveneens op de website van de schippers van "De Vriendschap":

Zeilschip " De Vriendschap"